EPS se izvinio Tijani najavom tužbe

jugoistokBiserima EPS-a, odnosno ED Jugoistok i EPS Snabdevanja nema kraja i pored promene direktora i oštre inicijative ministarke Mihajlović.

Našoj sugrađanki Tijani Tošić, kojoj je nedavno stigao astronomski račun od 1,7 miliona dinara za utrošak električne energije u decembru, juče je uručena opomena pred utuženje zbog neplaćenog računa od 371,16 dinara!

– Pošto su shvatili da im račun ‘za Ginisa’ nije uspeo, potrudili su se da nam pronađu nekakav dug od 371,16 din. za isto brojilo i odmah nam poslali opomenu pred utuženje! U računu se ne objašnjava za koji je period dug i kako je moguće da ga na svim dosadasnjim placenim racunima nema, kaže Tijana.

Podestimo, nakon pisanja našeg portala, reagovali su nadležni u EPS-u i poslali ekipu koja je ponovo izmerila utrošak struje na Tijaninom brojilu uz obećanje da če račun biti korigovan.

Istog dana, našem sugrađaninu Dušanu Anisimovu stigao je decembarski račun u iznosu od skoro 2 miliona dinara, dok je danas postavljen i novi apsolutni rekord – račun od 24 miliona dinara.

Jedino saopštenje koje sma danas dobili iz Elektrodistribucije Niš je obaveštenje kupcima da će sutra, 25. januara 2014. godine, „pošto je to zadnji dan za plaćanje utrošene električne energije u roku“, šalteri u Zetskoj ulici br. 4 i u ulici Svetozara Markovića br. 29 u Nišu raditi produženo, od 8 do 20 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266