JS: Nije bilo nikakvih pritisaka na Đorđevićevu

U stranci Jedinstvena Srbija, lidera Dragana Markovića koja ima odborničku grupu u Skupštini grada Niša demantuju bilo kakve insinuacije da su vršili pritiske na odbornicu Jelenu Đorđević. Ona je juče izjavila da joj se i pretilo kako bi na narednoj sednici glasala za prenos vlasničkih prava niškog aerodroma državi. Nije precizirala ko joj je i kako pretio ili vršio pritiske.

Odbornička grupa Jedinstvena Srbija – Ruska stranka

Već nekoliko meseci traju nesuglasice između njenih i stavova Gradskog odbora, a oko aerodroma se zapravo zbila kulminacija tih neslaganja. Rastali smo se kao ljudi bez svađe, rasprave ili kako rekoste, ucena – rekao nam je u telefonskom razgovoru Nikola Ilić, predsednik Gradskog odbora ove stranke u Nišu.

U današnjem saopštenju se navodi da je odbornička grupa Jedinstvena Srbija-Ruska stranka juče donela odluku da se Jelena Đorđević, odbornik JS isključi iz odborničke grupe uz istovremeni zahtev centralnim organima stranke da se hitno pokrene postupak za njeno isključenje.

Jelena Đorđević je pre dolaska u Jedinstvenu Srbiju bila član i odbornik političke stranke Dveri, a pre toga političke stranke SDPS, tako da ne iznenađuje činjenica brze promene političkog stava gospođe Đorđević. Gradski odbor Jedinstvene Srbije Niš je mišljenja da je za Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu bolje da pređe u vlasništvo države, tako da je iz tog razloga doneta ovakva današnja odluka, saopštio je Gradski odbor ove stranke u Nišu.

M.S.

4 Comments

  1. Sta smo,mi GRADJANI,rodjene NISLIJE dozvolili,da stranka iz Jagodine,smenjuje odbornicu niske Skupstine,NiSLIJKU!?
    Dozvolili smo da budemo manjina u svom gradu,gde selci i dosljaci,vedre i oblace!
    Ne Aerodrom,sve sto vredi ima da otmu!

  2. Kako bre toliko nemate obraz, nije mi jasno? Kako? Kako uspevate da se ujutru pogledate u ogledalo i ne pozelite da se samoubijete? Sram vas bilo. Otici ce i SNS i JS, cak i SPS, ali vasa sramota ostaje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *