Radnički hit u Kini (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog iz Niša stigli su juče u Kinu. Odmah po sletanju na Aerodrom u Šantou fudbaleri našeg superligaša dobili su tretman najvećih evropskih ekipa.

Radnicki-Kina1

Radnički hit u Kini
Plakat koji najavljuje mečeve Radničkog protiv Laoninga i Ženšena

Lokalne prodavnice oblepljene su plakatima koji najavljuju mečeve protiv Laoninga i Ženšena. A meštani ne propuštaju priliku da se uslikaju sa igračima „Reala sa Nišave.

Svoje učešće na turneji po Kini Radnički počinje za dva dana, kada će na stadionu Šantou Haibin Stadionu, Radnički će odmeriti snage sa Laoning Honguanom. Utakmica počinje od 20 časova po lokalnom vremenu, 13 časova po našem.

Tri dana kasnije uslediće utakmica protiv Gvanžua RF u Ženšenu, koji sa klupe predvodi najuspešniji napadač Jugoslavije i izdanak škole Radničkog Dragan Stojković Piksi.

Predsednik Radničkog impresioniran je dočekom, kao i uslovima za rad koji su sačekali niški tim.

Sve je organizovano na visokom i profesionlnom nivou. Na raspolaganju nam je sve što nam je potrebno, tereni su u neposrednoj blizini hotela. Domaćini su izuzetno ljubazni, na raspolaganju su nam u svakom trenutku, čine sve da se i najmanji prohtevi naše delegacije ispune, kaže Radan Ilić.

 

Trener Radničkog Milan Rastavac pohvalio je uslove za rad:

Hotel je vrlo komforan, imamo sve što nam je potrebno. Sve protiče u najboljem redu, danas smo već ušli u trenažni proces, pre i posle podne obavljamo treninge. Vremenske prilike su odlične i utisak je da su se igrači već aklimatizovali.

A.Ilić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266